Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Old Republic, consider me peppad

6 Skrivet av - 11 mars, 2011


För lite mer än ett år sedan bloggade jag om hur peppad jag var på att få spela Star Wars: The Old Republic. Sen hände något… det började komma lite trailers som inte var så jäkla spännande, jag insåg att jag inte ens var särskilt mycket av en Star Wars-nörd egentligen och releasedatumet verkade bara glida längre och längre bort. Men nu har jag suttit en del med Dragon Age 2, och det är så jäkla bra att jag undrar hur jag ens kan tvivla på Bioware? Idag så kom den här trailern och ja, håren reser sig lite på armarna. Peppen är tillbaka!

Jag har joinat ett SWTOR-guild. För det kan man göra redan nu om man vill, så man kan paxa ett schysst guildnamn och börja värva polare. Let the pepp begin! (Och ja, jag vet att jag just nu har helt sinnessjuka och säker en aning osunda nivåer av pepp i mig. Det gör inget. Det går säkert över snart, jag får spela lite skitspel så fötterna fastnar på jorden igen. Men åh, rymden, mmo och… ja, rymden!)

Och angående Dragon Age 2 som många av er nog är lite nyfikna på, så kommer det lite intryck snart. Men klicka er gärna bort till EmmyZ som skrev bra om hur Dragon Age 2 är som uppföljare. För det är faktiskt ganska annorlunda om man jämför med Dragon Age: Origins. Mer linjärt, mer hack-n-slashigt och ännu några steg bort ifrån Never Winter Nights. På sätt och vis är det synd eftersom jag älskade Never Winter Nights och gärna hade sett ett spel ännu mer i den stilen, men det går inte att bortse från att Dragon Age 2 är ett förbaskat kul spel att spela oavsett.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

LifesPlayground - 11 mars, 2011

Om det visade ingame material i filmen så kan det nog bli ett rätt grymt spel. Vore även snyggt om man får ett rymdskepp som mount.

Veidit - 12 mars, 2011

Oh, jag har förhandsbeställt sen länge.

Konc - 12 mars, 2011

Då kommer ju den oundvikliga frågan… Vilken sida håller du på?

Mattias Andersson - 12 mars, 2011

Min dator skulle aldrig palla detta. Så nu är det nog så jädrans illa att jag blir tvungen att köpa nya delar för att kunna spela detta. Jag var heltorsk på Star Wars Galaxies när det begav sig. Hur sjutton ska jag kunna motstå detta??? o_O

Dann - 13 mars, 2011

Detta kan antingen bli hur bra som helst eller hur dåligt som helst.. Hoppas att det förstnämnda stämmer. Star wars + MMORPG = WIN! (får vi hoppas)

Inlänkat

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp