Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

P3 Spel-pepp!

6 Skrivet av - 23 mars, 2011

Jösses vad tiden går fort! Spela har jag knappt hunnit med för nu är det planering, intervjuer och pressfotografering för fullt. Allting inför P3 Spel känns jättespännande och galet pepp. Tänk att jag har fått chansen att vara programledare i ett två timmar långt spelprogram i Sveriges Radio! Det kommer bli jätteroligt och förhoppningsvis fantastiskt bra. Responsen har varit grym, och jag hoppas verkligen att ni är lika taggade som jag!

Någon gång under nästa vecka kommer hemsidan att komma igång och då kommer jag blogga där. Ungefär som jag har gjort här, om spel och allt möjligt som hör till. Ni läser väl där också sen?

Jag hoppas ni förstår att det är mycket nu, och förstår att bloggen inte har fått riktigt den omtanken och kärlek som den brukar. Förhoppningsvis kommer jag kunna gottgöra det med ett sjuhelsikes radioprogram nästa vecka. Premiären är den 3:e april, klockan 14.03-16.00, så lyssna då!


Eftersom pressbilderna inte är klara för P3 Spel så får ni en glad och spexig bild på mig istället, där jag har norpat min kompis Marcus Mariomössa under en maskerad. Jag var utklädd till Cthulhu egentligen men tyckte mössan var fin! Appropå, så måste jag ju visa fler bilder från den maskeraden. Jag fixar snart!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Raecrias - 23 mars, 2011

Det ska bli jättekul att höra. Jag väntar med spänning.

Niklas - 23 mars, 2011

Detta kan bli hur bra som helst. Lycka till

Tommy Håkansson - 24 mars, 2011

GL HF! Make us proud! Så hoppas vi att du pionjerar spel i massmedia som du pionjerat spelbloggar (även om någon säkert vill slå mig för det påståendet).

Och tredje april, då blir det ju lagom att prata lite om den nya speltidningen Laser som kommer ut två dagar senare. ;) *host host*

Neil - 25 mars, 2011

14:03! :)

hawk - 28 mars, 2011

Kul, man får nästan boka in söndagseftermiddagarna i kalendern… :)

Men vilken tid är det egentligen som gäller, här står det 14:30, i tidigare inlägg och på P3 Spel-siten står det 14:03…?!

Iofs släpps det kanske i podversion också, kan man hoppas? SR brukar ju vara rätt bra på det överlag… Ser du till att det blir så, Angelica? :)

Angelica - 28 mars, 2011

hawk: Jag har rättat! Jag som slarvade lite och hade bråttom med tiden. 14.03 är det! :)

Jag grejar pod och allt det där! :D

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp