Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

På twitter är vi alla poeter

0 Skrivet av - 11 mars, 2011

Ni följer väl mig på Twitter? Om inte så borde ni absolut göra det! Där pratar jag om lite allt möjligt som inte riktigt passar i bloggen, mycket om spel och lite om allting annat också. Alla inlägg som skrivs i bloggen pushas dessutom på Twitter, så då får du direkt veta när det finns ett nytt inlägg att läsa. Än så länge har Nikke ingen Twitter, men det börjar bli dags för honom att skaffa, eller hur?

Igår fick jag en kod till Dead Space DLCn Severed som jag bestämde mig för att tävla ut på Twitter. Jag bad om att få höra era allra bästa Dead Space-dikter på max 140 tecken. Vinnare blev @Hippiepiraten med följande mästerverk:

Vill du läsa de andra bidragen? Klicka på läs mer nedan så dyker dom upp!

Superfiffiga, eller hur? Jag hoppas ni inte tröttnar och tycker det är för mycket tävlingar. Jag blir erbjuden grejer som jag själv inte behöver, då är det ju bättre att ni får det tänker jag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp