Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Träningsutmaningen fortsätter

8 Skrivet av - 4 mars, 2011

Okej, en snabb sammanfattning av träningsveckan som gått sedan dag 1.

Dag 2, Tisdag: Träningsvärk. Aj. Mest i rumpan. EA Sports Active 2 verkar fungera, för det känns i kroppen att jag tränat. Första dagen på nya jobbet ”projektet”, jobbar intensivt och kommer hem för att ta tag i mitt andra jobb. Klar framåt niotiden men tänker att jag på spar på krafterna och kör träningen imorgon.
Dag 3, Onsdag: Vaknar upp, peppad och pigg. Träffar mina tjejkompisar för att käka efter jobbet. Kommer hem på kvällen och förvandlas till ett PMS-monster. Smäller i dörrar, svär och kastar saker. Ingen träning.
Dag 4, Torsdag: Överväger ett morronpass men Dante kryper ner under täcket och vill morgongosa. Snoozar. Iväg till jobbet, jobbar sent, möter upp sambon som har födelsedag och fyller semijämt. Firar med sällskap och middag.

Så nu sitter jag här och är toktrött. Ska upp om mindre än sex timmar, det dök upp en printannonslämning från ingenstans som jag tänkte kirra imornbitti innan jag sticker iväg och jobbar med ”projektet”. Försöker få Bob att hjälpa till att att köra mitt träningspass genom klä på honom pulsmätaren. Funkar sådär eftersom Kinecten inte låter sig luras och frågar efter den riktiga Angelica hela tiden. Pfft!

Jag kan ha valt sämsta möjliga veckan att försöka sätta igång med träning på. Lite för många bollar i luften just nu. Puh! Men det är ju en dag imorgon också, eller hur? Då jäklar…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Henke (spelgubben) - 4 mars, 2011

När det kommer till mig och träning så är det alltid ”en dag imorgon”

EmmyZ - 4 mars, 2011

Hurra! Låter som om jag kan vila en dag till. *Softar lite*

Sofia - 4 mars, 2011

Men vad är det jag hör, jag har ju satsat stora pengar på dig! Jag som trodde så på dig *skakar på huvet*;)

Efraim - 4 mars, 2011

Vet hur det är med många bollar, men kämpa på! Kanske är lite oartigt att fråga mitt i all stress, men när utannonserar ni vinnarna i Dead Space fototävlingen?

Mattias Andersson - 4 mars, 2011

Angelica: Ta det lugnt, chilla. Det är ju alltid en dag i morgon som du säger! ;)

Emmy: Hördu! Inge softande! Kör hårt!!! :D

Efraim - 4 mars, 2011

Eller hur! Jag skrev att jag trodde på Emmy, så kämpaaaa! Och Angelica, du har ju hela helgen på dig. ta det lugnt ;-)

Angelica - 6 mars, 2011

Haha, ni luriga Team EmmyZare!

Efraim: Imorgon! Låter det bra? :)

Efraim - 7 mars, 2011

Det låter jättebra! Har varit en lång spänd väntan med alla grymma bidrag jag sett :D

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp