Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Vad händer, egentligen?

10 Skrivet av - 16 mars, 2011

Som ni kanske märkt har jag inte varit särskilt aktiv i mitt bloggande under den senaste tiden, skummar jag igenom inläggen på bloggen här känns det rent av pinsamt. Varför är det så här då? Det tar emot lite grand, att prata om alltså, men jag har haft en riktigt jävla tung period på senaste tiden. Jobbet är skit, fritiden är skit, livet är skit, sånt där ni vet. Det blir bara så svårt att tänka positivt och något kreativt skaparhumör har inte kommit på tal.

Då var det sagt och jag ska inte förpesta er mer med mina personliga problem utan ska helt enkelt prata lite om vad som sker, vad som är på gång osv.

Som Angelica redan skrivit skaffade jag mig ett konto på Twitter, @Nikkelicious. Nytt för mig, ska bli spännande att se hur det funkar.

Jag ska börja blogga om Xperia PLAY nästa vecka, går ni in på sidan hittar ni även ett par andra ansikten ni förmodligen känner igen. Det här kommer att pågå i ca 2 veckor, efter det har jag en 2 veckors utlandsresa planerad. Tokyo närmre bestämt, ett resemål som i dagsläget ser aningen instabilt ut… Uteblir Tokyo åker vi förmodligen någon annanstans, har ju verkligen varit inställd på att få komma bort de där 2 veckorna och det vore väldigt jobbigt att vara tvungen att stanna hemma.

När jag väl är hemma kommer Angelica inte att vara kvar här, som ni redan vet, hon kommer att blogga via SRs hemsida istället och jag har ärligt talat inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra. Om jag ska försöka styra den här båten på egen hand, hitta någon vikarie åt Angelica eller bara ta det lugnt ett tag. Hur som helst vill jag gärna fortsätta med att göra videorecensioner, Inverted Castle, samlingsfilmer, podcasts etc och då kommer de dyka upp här.

Får heller inte glömma ”Nikke spelar – LIVE” på lediga helger, det har varit otroligt trevligt under de senaste veckorna och det vill jag också fortsätta med!

Vi har även börjat planera vår årliga sommarträff för TV-spelsnördar, det har tagit en del tid med lokaler som måste bokas, bidrag som måste fixas och dessutom har vi startat en ny förening i år, mest för att ha vårt säte i Marks kommun (Där vi kör träffen.), för billigare lokalhyra och högre bidrag men även för att ha ett namn som refererar till allmänt spelande och spelglädje. Än så länge är det mesta preliminärt så jag kan inte gå ut med mycket mer information just nu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Mats - 16 mars, 2011

Ta semester och kom sen tillbaka och styr upp skeppet med hjälp av lite gästbloggare, finns nog många som vill hjälpa till!

Satsa på inverted castle och sånt du tycker är kul.

Ingen press, tat lugnt ett tag!

EkZor - 16 mars, 2011

Tro mig, Jag vet vad du menar. Jobb som är skit allt känns jobbigt.
kom hit så kan vi krama varandra glada på det lite mer manliga viset o.o

Skulle rekomendera att du lägger lite inlägg här ibland så att inte bloggen dör. Dina inlägg är dessutom en bra flykt ifrån verkligheten <3

Nikke - 16 mars, 2011

Mats: Ja det kan ju vara något, lite gästbloggare är inte fel.

Erik: Du och jag baby!

Lando - 16 mars, 2011

Tråkig att höra, hang in there, båda två. Vad gäller gästbloggning kan vi ställa upp med nåt om behov finns, sitter ju på en massa inside-kunskap om spelutveckling ur ett grafiskt perspektiv (3D och sånt), och om skulptering och annat skoj, och massa annat jox som kanske kan vara kul att läsa :O
Oavsett så är vi på med nåt om intresse finns :)

Sanna - 16 mars, 2011

Jag trodde du hade en teatralisk paus, i och med att du blev skjuten i senaste energidrycksklippet.

Vi kunde ha ett stort kramkalas så ingen blir utanför. Just saying…

Nikke - 16 mars, 2011

Lando: Jag ska tänka på er. Skills vet jag ju att ni har :)

Sanna: Ja pausen kom rätt lägligt ändå ^^ Självfallet blir det kramkalas där alla är inbjudna också, haha.

Niklas (Kraid) - 16 mars, 2011

Styr skutan själv, vetja! Som de andra säger kommer du nog inte ha någon brist på villiga gästbloggare om det skulle behövas. Ni har ju byggt upp en stadig läsarskara, så det skulle vara trist om bloggen gick och dog.

f0xen - 17 mars, 2011

Jag hade blivit väldigt glad om ”Nikke spelar LIVE” finns kvar, tycker det är riktigt nice att titta in där på helgerna :)

Emil (luckydragon88) - 17 mars, 2011

Du ska inte känna dig tvungen till saker då blir det ju inte skoj.

Jonas Andreasson - 19 mars, 2011

Tråkigt att höra, har också varit inne i en svacka när det gäller jobb, fritid och allt det där. Bit ihop och kämpa på! Alltid kul att läsa dina inlägg!

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp