Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Läsarpyssel: Linneas virkade kreationer

7 Skrivet av - 30 april, 2011


Virka är någonting som jag aldrig lyckats lära mig, det verkar klurigt det där med att hålla stickorna rätt och hålla koll på trådarna samtidigt som man räknar maskor och har sig. Det kan bero på att jag sett min mamma virka saker med en nästan övermänsklig fingerfärdighet. En annan förutom min kära mor som har koll på virkningen är SpeLinnea, som mailade mig dom här bilderna på hennes små skapelser, som hon dessutom hittat på mönster alldeles själv för. Små virkade figurer kallas ofta för Amigurumis, och verkar vara himla poppis just nu. Men jag måste erkänna att jaga inte sett någon lyckas så bra som Linnea!

Blir du lika kär som jag i Ilomlo-figurerna? Kan du lite om det här med virkning? Linnea bjussar nämligen på ett hemmasnickrat mönster på hur du går tillväga för att göra dina egna. Schysst!
Ni hittar Linneas blogg på spelinnea.wordpress.com.

Har du gamingpyssel du vill visa upp? Maila till oss på xboxflickan@gmail.com så visar vi upp det i bloggen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Orpon - 30 april, 2011

Veckans nörd!!!

bellan lillasyrran - 1 maj, 2011

guuud va söta

bellan lillasyrran - 1 maj, 2011

awwww, var söta dom små djuren

Bummi - 1 maj, 2011

Så’na skills! Riktigt snygga. Skulle vara skoj att lära sig någon gång, synd att jag har mindre bra erfarenheter från syslöjden. :D

SpeLinnea - 4 maj, 2011

Thanks guys!

Bummi: Det är tur att det inte är dyrt med en nål och nystan och prova! :)

P.s. Det är virkmönster jag gör, sista meningen gör att det verkar som att illo och milo är ett stickmönster. :)

Angelica - 5 maj, 2011

SpeLinnea: Klantigt av mig! Jag ändrade stickning till virkning så det blir mer logiskt :D Also, återigen, älskar figurerna! <3

Inlänkat

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp