Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Laser-Nikke!

3 Skrivet av - 20 april, 2011

Nu har ju Nikke varit borta skitalänge! I säkert… två veckor! Han slog en pling sent igår och talade om att han landat hemma i Sverige igen, efter två veckors USA-resande. Han lät nöjd men lite trött och har säkert massor att berätta när han jetlaggat färdigt. Om ni har Nikke-abstinens så kan ni ju passa på att plocka upp senaste numret av den nya speltidningen Laser, där finns nämligen en svinmaffig intervju med brorsan. Mäktigt!

Foto: <a href="http://press2play.tv/category/bloggar/vicachu">Vicachu</a>

Foto: Vicachu

Vad tycker ni om Laser förresten, ni som hunnit läsa? Lever den nya skribenterna upp till förväntningarna? Hur står den sig mot Level? Jag har faktiskt inte mycket mer än hunnit bläddra och spana in artikeln om Nikke, men tidningen kändes i alla fall tjock och fin i näven.

Sen en annan grej…. Gears of War 3-betan. Så jäkla fantastiskt. Jag älskar Gears, med hela hjärtat och varenda liten frustrerad svordom. Så sjukt inibänkens jäkla roligt multiplayerspel. Så ni vet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

André Lundahl - 20 april, 2011

Mitt problem med Laser är väl mest att den känns som ytterligare en tidning i stil med Level, så jag har svårt att se att jag skulle köpa fler exemplar än det första jag fick för 9kr, faktiskt. Jag har slutat prenumerera på Level för länge sedan då jag ändå inte haft tid att läsa varje månad. För dyrt för allt för lite läsning (för egen del, alltså, det har ju funnits mycket innehåll). Har inte hunnit läsa allt för mycket ännu så har ingen dom av skriverierna i stort. Fast det känns i detta nu som att Fienden är det mest intressanta i speltidningsväg, om den blir vad den utlovas att vara.

Jag älskar för övrigt också Gears of War 3. Så fantastiskt bra. Då är det ändå fem månader kvar till releasen av spelet, då det troligen lär vara ännu mer finputsat. Kan knappt vänta på att få spela fullversionen, med kampanjen och allt. <3

Tommy Håkansson - 20 april, 2011

André:
Jag tänkte också säga upp min prenumeration på LEVEL när jag slutade vara moderator för dem och inte längre hade gratisprenumeration. Men sen insåg jag att jag måste ha något som ligger i badrummet för mig att läsa när jag sitter på toa. ^^,

Nikke - 20 april, 2011

Känns så jäkla skönt att vara hemma, även om Florida och kryssningar på karibiska havet är fint och sådär finns det ingen plats som hemma i Sverige. Härligt väder att komma hem till också, sunkigt att jag ska jobba i natt bara. Artikeln i Laser blev jättebra och alla jag pratat med om det har tyckt likadant.

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp