Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Missade du premiären av P3 Spel?

10 Skrivet av - 3 april, 2011

Idag hade P3 Spel premiär, hurra! Jag fick äntligen höra programmet i sin helhet och jag måste ändå säga att jag är nöjd. Missade du programmet? Oroa dig inte! Det finns att lyssna på på P3 Spels hemsida!

Annars då? Det rullar på, äntligen fått en chans att pusta ut efter de senaste hektiska veckorna. Spelat väldigt lite, men eftersom jag knappt varit hemma så har jag riktat in mig på bärbart. Massor med fina Kingdom Hearts: Birth by Sleep på PSP som är ruskigt bra. Klarat spelet med en av tre karaktärer, nu är det bara att börja om med en annan för att uppleva hans del av storyn. Lite kul grej, jag gillar levlandet och Disneyvärldarna är förstås jättemysiga. Faktiskt det första Kingdom Hearts-spelet som kommer upp i närheten av ettans klass!

Sen har jag ju fått låna en Xperia att prova, och jag är faktiskt positivt överraskad. Men mer om den i P3 Spel framöver tror jag! Annars är det ju Dragon Age 2, Bulletstorm och Dead Space 2 som väntar på att få klaras av. En hel del i skämshögen alltså. I sommar ska jag nog ta semester bara för att vara hemma och spela tv-spel. Så det så.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Henke (spelgubben) - 3 april, 2011

Grymt bra jobbat. Man kan nästan tro att du inte gjort någonting annat. Du är som gjord för en programledarroll :)

Anton - 4 april, 2011

Ni gjorde verkligen ett jättebra jobb igår! Extra roligt att det är så många kända ansikten som medverkar i programet.

Lando - 4 april, 2011

Riktigt nice, kändes fan skumt att sitta och höra din röst i ”äkta” svensk Radio liksom, fan så ballt xD Men programmet var riktigt gött slölyssna material, ser vi fram emot söndagran framöver (vi sitter och jobbar på spelprojekt varje Söndag mellan 10-18 också, så perfekt timing :D)

Ercarret - 5 april, 2011

Jag gillade första avsnittet. Det fanns däremot en del saker jag tycker kan förbättras. Det blev ibland lite hattigt, och jag tror att ni kanske hade tjänat på att diskutera färre ämnen lite mer ingående. Det var intressant med WoW-beroendet och cosplayandet, men jag hade nog uppskattat om en av dem fick all tid i avsnittet (och det andra togs nästa vecka). Kanske beror det på att jag är så van med podcasts, där det är enklare att gå in till djupet i de diskuterade ämnena (eftersom det oftast inte finns någon tidsgräns), men jag tyckte att gästerna fick lite för lite plats.

Men se det positivt: denna kritik kommer enbart från att jag tyckte att ni packade in lite för mycket intressant material i första avsnittet. :P

Lania - 5 april, 2011

Det är typ det jag tänker att jag ska göra på min semester också, bara ligga hemma och spela. Drömmen vore att klara ett spel var fjärde dag (eller mindre), man skulle hinna en del då!
Det var kul att höra premiären, jag tyckte du skötte dig alldeles utmärkt. Du har en mysig och skön radiostämma att lyssna på! :)

Marcus - 5 april, 2011

Tycker det var kul och bra, men det blev lite rörigt ibland. Ni kunde fokuserat med på att förklara er bakgrund och så, de där snabbpresentationerna gav nog inte så mycket för folk som inte redan känner till er. Det blev mycket pratande i munnen på varandra.

Så gärna lite mer proffsighet, förhoppningsvis utan att låta dryg nu. :P

Ercarret - 6 april, 2011

Jag håller med Marcus lite. Jag kan tänka mig att, till exempel, folk som inte följer Press2Play blev lite förvånade över att Josef Fares var med i spelpanelen. Vi andra, som kan historien bakom, reflekterar kanske inte så mycket på det, men för allmänheten är han ju inte en spelprofil.

Jag såg på din twitter att ni fått respons om att ni inte kunde något om, eller inte hade någon erfarenhet av spel (eller nåt i den stilen). Det är ju ett helt löjeväckande påstående, egentligen, men kanske också en signal om att det ändå finns folk där ute som inte har stenkoll på er sedan tidigare.

Joakim Ericson - 7 april, 2011

Tänkte kolla om du skaffat en 3DS en, För har inte sätt dig skriva om den på din blogg. Kan bara säga att den är Nr: 1 på min lista Nr är min dator nu! :P Jag har till och med skapat en FB group för Mii swap. :) http://www.facebook.com/home.php?sk=group_135962443143423&ap=1

Joakim Ericson - 7 april, 2011

nr 2 ska det va på Dator :P

Micke - 8 april, 2011

Programmet var grymt! Jag tycker Josef var riktigt bra som radiopratare! Skulle bli kul att få höra lite olika åsikter om Dragon Age 2 om ni kommer ta upp det i nästa avsnitt. :)

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp