Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Helgplanen: Vintagespana, såga, och tänka med portaler!

3 Skrivet av - 15 april, 2011


Åh! Vilken helg som kommer här då! Det är svinfint väder, solen skiner och jag har ätit en glass och druckit en Corona med arbetskamraterna. Lite ville jag fira att jag faktiskt vann i Brunchrapportens nyhetsquiz i P3 idag. Som nybliven P3:are så var jag med för att försvara kanalens heder mot lyssnarna, och tro det eller ej men jag vann!

Sen ska jag spendera hela dagen imorgon med att gå på Vintagemässan på Münchenbryggeriet. En kul och svinbra grej man inte vill missa om man gilla kläder och retro. Förra året var jag där med några polare (och jag fyndade en cheerleader-uniform!), så jag hoppas vi kan göra succé i år igen. Det enda som saknas vore en liten spelhörna med gamla nintendokasetter att klämma på…

Dessutom! Jag ska precis iväg och hämta upp Portal 2 så att jag hinner spela det ordentligt innan nästa P3 Spel-avsnitt. Ett av årets mest efterlängtade co-op-spel. Gör mig inte besviken nu! För att göra det hela ännu lite klurigare fick jag juste ett gäng beta-koder till Gears of War 3… Vilket otroligt svårt val det blev! hur ska jag ens hinna allt? Men hörrni, jag tänkte avvara de flesta koderna till er, så en liten tävling här i bloggen under helgen? Så kan vi lira Gears of War 3 ihop på söndag! Jag får återkomma om tävling, nu måste jag rusa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Marcus - 16 april, 2011

Fixa tävling nuuurååå, snälla? :)

engalunda - 17 april, 2011

Tänk att jag lyssnade på quizet och tänkte utmana! ;) Körde dock bil o ville hålla mig på vägen!

Joakim Ericson - 20 april, 2011

Har du den på PC så vi kan spela Coop?

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp