Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Jill, here’s a lockpick…

2 Skrivet av - 13 maj, 2011

Det där med röstskådespeleri i spel… hur svårt kan det vara? Ja, uppenbarligen väldigt eftersom det alldeles för ofta är så dåligt att man nästan släpper kontrollen och plockar fram skämskudden. Men den här snubben gör något alldeles fantastiskt av det hela!

Apropå röstskådisar så snackade vi om det i P3 Spels musik och ljud-avsnitt ett tag sedan. Josef påstod att han, av något för mig helt oförklarlig anledning, föredra den manliga versionen av Mass Effects Commander Shepard… katastrof! Ja, men förutom allt fix och jox och jobbande kring P3 Spel så hinner jag inte så mycket annat med min tid. Men åh, kul är det. Hoppas ni lyssnar och gillar det!

Jag och den nästan oförskämt coola P3 Spel-panelen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

David - 13 maj, 2011

Jag är glad att jag inte spelar japanska spel…

Frances - 13 maj, 2011

Jag har alltid undrat varför killen som gör rösten till Mario inte är superkändis.

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp