Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Läsarpyssel: It’s only Rock ’n Roll

7 Skrivet av - 2 maj, 2011

Minns ni Landosarnas episka Isaac Clarke-lampa till Dead Space 2-tävlingen vi hade för ettt tag sedan här på Xboxflickan & Nikke? Nu har grabbarna varit i farten med gamingpyssel igen, och den här gången har ljuset hamnat på en annan hjälmprydd hjälte, nämligen Mega Man! (klicka för större bild!)

Ett sånt otroligt hantverk! Från minsta lilla skruv till jacken i utrustningen. Dom är duktiga de där Göteborgsbröderna! Till och med Capcom själva lyfta fram deras skulptur i en bloggpost på deras hemsida.

Men nu undrar ju jag, som lernoob, var börjar man? Man kan ju knappast räkna med såna här skills från första början. Kanske kan man göra en locoroco-gubbe? Ja, det är nog en lagom nivå för mig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Mayhemic - 2 maj, 2011

Helgrymt. Det finns sjukt många skillade människor där ute i världen.

Anton - 2 maj, 2011

Fantastiska figurer! Nu undrar jag bara en sak: Hur lång tid tar det att göra en sån gubbe? :D

SpeLinnea - 2 maj, 2011

Sweeeeeet indeed! Älskar sånt här hantverk.

Lando - 3 maj, 2011

Tackar : D Hur lång tid det tar beror lite på vilken gubbe man gör, den här, från start till mål, tog ungefär en vecka, med några timmars arbete vare dag :O Men har gjort klart andra figurer på allt från en dag till två veckor. Beror mycket på motivet, materialtillgång och tid :]

Angelica: En locoroco-figur är ju en rätt go gubbe att börja arbeta på, tar nog inte så lång tid. Kan rekommendera dock att börja med någon typ av humanoid, eller djur, eller någon varelse med armar och ben iaf, så man får prova på att jobba med ståltråd och alliminium-bas innan man börjar fästa leran :D Workshop någon dag, kanske? ;D

Angelica - 5 maj, 2011

Lando: Jag är all up för workshop, det vore fantastiskt! :D

Engström - 5 maj, 2011

Ojojoj vilket hantverk!

Angelica När ska du vara med i radiogamer?

Inlänkat

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp