Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Videoblogg: Min nya PSP slim och Monster Hunter Freedom Unite

10 Skrivet av - 6 juli, 2011

Appropå de spelfynd jag tidigare bloggat om, så kommer här en videoblogg!Klippet blev lite ihoptryckt när jag laddade upp på Youtube, jag vet ärligt talat inte vad det var för inställning jag kom åt. Lite tekniskt strul gjorde dessutom att jag inte fick in något gameplay i videobloggen, men vill ni se hur spelet ser ut kan ni kika på det här filmklippet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Gwellmyn - 6 juli, 2011

Glittrar den bara i solljus då? ;)

Btw, din frisyr blev ju jättebra! Nu har det säkert hunnit växa ut lite, but still.

Angelica - 6 juli, 2011

Gwellmyn: Ja, annars syns det inte så värst. Den är ju mest vit liksom. Men tack! Jag börjar vänja mig, kör dock uppsatt hela tiden, tycker det funkar då :)

Markus - 6 juli, 2011

Är riktigt sugen på något bärbart, men nu när jag vet om att PS Vita är på gång så inväntar jag nog den, när den nu kommer. :P

I övrigt så tänkte jag på samma sak som Gwellmyn. Tycker din frisyr ser bra ut i denna videoblogg! :)

James Castillo - 9 juli, 2011

Du är het=) fler Vloggar=)

Thalin - 11 juli, 2011

Köpte själv en psp när jag åkte till Rhodos för några veckor sedan. Laddade ned FFVII och körde igenom(för vilken gång i ordningen?) under resan. Trodde aldrig att jag skulle fastna för bärbart men nu så håller jag på att avverka Final Fantasy serien på pspn. Ca 90kr för ett final fantasy spel som klockar in på minst 30 timmar. Sjuuukt värt

Vincent Dahlqvist - 13 juli, 2011

826 Kr känns som ett överpris :/ men nu vet jag inte om du vill ha nytt eller begagnat. Men jag köpte mitt PSP slim med 3 spel,två filmer, skydd och sladdar för 500 kr. Vilket är ett bra pris.

Angelica - 14 juli, 2011

Markus: Åh, äsch tack. Jag börjar gilla frisyren litegrann faktiskt :)

James Castillo: Vad trevligt att du tycker det. Om jag fixar lite bra programvara att redigera med så kommer nog fler vloggar!

Thalin: Ja, ruskigt prisvärt att köpa gamla ps-klassiker :)

Vincent: Ja, nu har dom ju sjunkit ännu lite mer. Jag ville hemskt gärna ha en vit, och ville ha en ny utan repor i skärmen. Det var det billigaste priset jag hittade då, jag är nöjd :) Och ja, 500 pix, bra pris :)

normalniklas - 16 augusti, 2011

Tyckte det var ganska befriande utan massa klipp inklippt hela tiden.

Magnus - 7 september, 2011

Väntar på att du ska videoblogga om Fallout … ska bli kul att se vad du tyckte om det spelet :)

Angelica - 8 september, 2011

Magnus: Det ska jag se till att göra, för jag gillar det massor :D

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp