Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

En dag sen men…

0 Skrivet av - 9 november, 2011

Var precis nere och hämtade ut mitt Modern Warfare 3 (Hardened Edition), en dag efter release men när det är mitt i veckan sådär så hinner man ju knappt med att sätta sig ordentligt ändå :) Har aldrig köpt någon special-version av ett CoD-spel förut, det har väl inte lockat så mycket men just den här gången får man ett helt års medlemskap av Call of Duty Elite, vilket innebär att all DLC som släpps under det närmsta året ingår i priset. Dock så upptäckte jag i efterhand att det hade varit billigare att bara köpa en vanlig version av MW3 för 499:- och köpa Elite via XBL för 4000 msp (Beror väl på varnärhur man skaffar sina points, se ett av mina tidigare inlägg för billigast möjliga MSP.)

Snake Man approves!

Nu gäller det bara att kunna slita sig från Final Fantasy XIV :) Hade inte förväntat mig att lådan skulle vara så stor heller faktiskt, tänkte att ”Plåtlådor är väl ute!” men sen när jag öppnade den såg jag att där låg en plåtask ändå, haha. Om det inte vore för att ljuset var så sjukt dåligt här inne vid den här årstiden hade jag kunnat göra en unboxing-video men Snake Man får räcka för den här gången :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp