Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Julkortstävling 2011: God Jula en gamer!

5 Skrivet av - 29 november, 2011

Snart är det jul och vi vet ju alla vad det betyder! Finns det något mysigare än ett hemmapysslat julkort som dimper ner på hallmattan? För att peppa er lite extra har vi bestämt oss för att även i år köra en fet julkortstävling med fina spel från EA i potten!

Vinnarna får två spel var av prispotten som består av: Battlefield 3 till PC och två exemplar till PS3, FIFA 12 till Xbox 360, Need for Speed: The Run PS3 och NHL 12 signerat av spelets producent till Xbox 360. Vi fördelar spelen så jämt det går efter vinnarnas önskemål. Vi slänger också med lite loot bestående av bland annat schyssta Star Wars The Old Republic-fejktatueringar!

Så går det till

Tävlingen funkar som så att du som vill vara med och tävla anmäler dig genom att maila in namn, adress och en liten lista på dina tre favoritspel (som inspiration för den som gör ditt julkort!). Sedan kommer du att tilldelas person att göra och skicka ett julkort till. Innan du lägger sitt hemmagjorda julkort på brevlådan så fotograferar/scannar/filmar du det och mailar till oss på xboxflickan@gmail.com med ”Julkortstävling” som rubrik, så att vi kan utse en vinnare. Alltså en digital bild till oss och det riktiga julkortet till din mottagare. På så vis får alla som är med och tävlar ett fint julkort med en personlig julhälsning från en annan gamer någonstans i Sverige. Fiffigt, eller hur?

Visst vill du vara med? Reglerna är förstås superenkla.

  • Format, form och material för ditt julkort väljer du själv. Låt fantasin flöda! Juryn ( alltså Angelica, Nikke och några till) kommer att kika på utförande, idé och hur personligt kortet känns.
  • Du måste tycka det är okej att vi mejlar vidare din postadress till en person som kommer att skicka ett julkort till dig. Vi lottar vem det blir, men alla som deltar kommer att få en person att skicka till.
  • Var och en betalar porto för sitt bidrag. Posta ditt julkort så att det når mottagaren innan julafton! (Med julfrimärke måste du posta senast 16:e, vanligt frimärke den 22:a!)
  • Om du anmäler dig till tävlingen så måste du skicka ett julkort till den mottagare du tilldelas, annars blir den personen utan julkort och säkert väldigt ledsen :(

Några bra datum att ha koll på

  • 12:e dec: Sista dag för att anmäla sig till tävlingen. Du mailar in namn, adress och dina tre favvospel (det behöver inte vara något av de du kan vinna, kan vara vilka spel som helst!) till xboxflickan@gmail.com och skriver ”Julkortstävling” som rubrik (Info om vem du ska skicka ditt julkort till får du några dagar efter anmälan)
  • 19:e dec: Sista dagen att maila en bild/film av ditt bidrag till xboxflickan@gmail.com
  • 22:e dec: Vinnare presenteras på xboxflickan.se

Tack gänget på Electronic Arts för tävlingsvinster!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Oliver rykatkin - 23 december, 2011

När presenteras vinnarna?

jenny - 26 december, 2011

Ja, hur går det? skulle varit den 22 elr?
Nu är man allt lite nyfiken. Kram Jenny

Nikke - 27 december, 2011

Vi har lite julledigt (Angelica är nere hos oss tills imorgon) så det borde dyka upp mot slutet av veckan.

auto insurance - 31 maj, 2017

Hey Sidaiwu, Icould kind of careless if you don’t belive me. And did you know that Charles can be a girls name to? No I did not have a visitor from texas. And i don’t konw a kaydra. And let me ask you this,you are doing a lot of background checking on me, you are acting like you are the police. So I’m kind of supicious of you. How are you recieving all of this information.

Fortnite Skin Generator - 22 juli, 2020

I do not know if it’s just me or if everyone else encountering issues with your blog.
It looks like some of the written text in your content are running off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if this is happening to them too?
This could be a issue with my browser because I’ve had this happen before.
Kudos

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp