Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Vill du vara med och spöa Spelsverige i Battlefield 3?

4 Skrivet av - 8 december, 2011

Det har blivit dags för en episk sammandrabbning. Spelsveriges nio största sajter ska drabba samman i årets viktigaste tävling. Det har blivit dags att visa var Battlefield 3-skåpet ska stå!

EA bjuder in till spelturnering där nio svenska spelsajter får plocka ut varsitt läsarlag att representera sajten, det tionde laget består av folk från DICE. Vi snackar Battlefield 3, team death match på PC. Känner du dig manad att bli en del av Team Xboxflickan & Nikke? Vi behöver nämligen dom grymmaste BF3-talangerna bloggen har att bjuda på, för nu ska bannemej både DICE och resten av Spelsverige åka på smisk! Förra året fick vi nöja oss med en tredje plats i Bad Company-turneringen, trots tappra spelarinsatser och blodutgjutelse.

Du som vill vara med måste vara 18 år, ha möjlighet att infinna dig på plats i Stockholm på Inferno Online den 16:e December klockan 11-17, kunna tänka dig att spendera dagen med Angelica och resten av laget, ha ett sjuhelsikes kilo pepp, vara en trevlig filur och besitta åtminstone lite skills i BF3! Är det du? Släng iväg ett mail till xboxflickan@gmail.com med ditt namn, en superkort presentation om dig själv och varför du vill vara med så väljer vi ut ett lag och presenterar i helgen!

Alltså…
När: December 16, 11:00 – 17:00
Vad: Battlefield 3 mediaturnering. 10 lag – 5 personer i varje. Alla matcher spelas i TDM, och börjar med ett gruppspel. Lottning av grupper sker på plats. Lunch och dryck kommer att serveras under dagen.
Vinsten är: …utöver äran att klassificera sig som den bästa spelsidan i Battlefield 3, ett fint spelpaket från EA (3 valfria släppta spel) samt lite andra fina priser till alla vinnande lagmedlemmar.

Dessutom får man ju chansen att träffa, och kanske till och med spöa, utvecklarna bakom spelet! Visst låter det som en grym dag? Skicka in din ansökan nu!

Förra årets Team Xboxflickan: Jason, Elin, Peder och Sofia (Som givetivs är välkomna att söka igen!)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Mikael Carlsson - 8 december, 2011

Jag hade lätt viljat vara där. Jag tycker sådant där är kul. Men jag skulle nog inte passa så bra eftersom jag aldrig spelat Battlefield och att sätta mig bakom en dator med ett FPS skulle vara som att om spela Super Mario Bros med en Guitar Hero-gitarr :)

Men lycka till! Jag håller på er! Är detta något som DICE har tagit iniativ eller?

Joakim Ericson - 8 december, 2011

BF3 <3

Joakim Ericson - 12 december, 2011

Skulle va coolt om dom delade ut ”6 Wolf Moon” Dog Tag om man vinner över dom! :)

Peder - 13 december, 2011

Fett kul att det blir av en andra gång, rekommenderar alla att söka. Hade varit roligt att pröva lyckan i år igen men men kan pga jobb inte ens söka :( Önskar dock det blivande laget lycka till och grattis till de utvalda. Spöa Dice på hemmaplan är alltid kul, och glöm inte att team level MÅSTE förnedras lite extra. Let the t-bag’n begin!

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp