Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Du har väl inte missat att P3 Spel är tillbaka?

2 Skrivet av - 10 januari, 2012


Varje söndag fram till slutet av mars kommer du att kunna höra mig prata om spel i P3 igen! Att ha lyxen att jobba med någonting som man tycker är fantastiskt roligt, utvecklande och som når så många människor är en underbar känsla. Med två säsonger av P3 Spel i ryggen känner jag mig säkrare än någonsin, den här säsongen kommer vi att ta tag i nya knepiga, kluriga och spännande ämnen, snacka med coola personer och framför allt, lira en herrans massa roliga spel! Ni följer väl med?

Sitter man inte bänkad framför radion varje söndagkväll klockan sex (Ja, just det, ny sändningstid!) så går det utmärkt att lyssna på programmet i efterhand via hemsidan. Dessutom kan man prenumererar på podden via itunes om man nu har lust med det! Förra veckan handlade det om Game of The Year, betygsättarångest, hur svårt det faktiskt är att göra spel och om Samsons skägg.  Nu på söndag kommer vi att prata om språk i spel, töntiga dubbningar, alldeles för krångliga speltitlar och klassiska speltermer. Hoppas ni gillart!

Det vore jättekul om ni kom med lite feedback, tankar, idéer och önskemål om vad ni skulle vilja höra mer av i kommande avsnitt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Simon B - 10 januari, 2012

Haha! Asså Josefs kommentar på telefonintevjun ”Är det här på riktigt eller?” och att han sen prompt ville ”testa” genom att själv hälsa på telefonkillen, så jävla roligt :D

Anna - 11 januari, 2012

Ska genast ladda ner podden! :)

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp