Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

P3 Spel: Add On – Lite mer, lite nördigare!

2 Skrivet av - 27 februari, 2012


Ni vet ju att jag gör P3 Spel varje vecka. Två timmar flott spelsnack i P3 varendaste söndag, mest för er skull men också för min egen eftersom det är så inibänkens roligt. Men nu har jag och Samson Wiklund nördat ner oss ännu lite extra i en sorts expansion till P3 Spel. Vi kallar den för Add On, och där är vi lite nördigare och lite mer helt enkelt. Släpps online för nedladdning varje onsdag, runt en halvtimme med mig, Samson och så lite Kitty på köpet! Förresten finns avsnitt 2 av P3 Spel Add On redan uppe, så om du nu gillart är det bara att köra på!

Så in och lyssna, tyck till och önska programteman!

Förutom det så lägger jag massvis med energi på att göra P3 Spel, och det är ju inte fy skam det heller, så lyssna gärna på det också. Just nu kommer jag på tusen saker jag vill berätta för er, jag har ju spelat så himla mycket skoj på sistone! Klämt på Playstation Vita, byggt torn i Minecraft, svängt svärd i Reckoning, lallat runt med chip i skallen i Syndicate, och till och med plockat upp Patapon 3 en sväng igen. Men det får bli egna inlägg framöver, nu ska jag kila iväg och titta på ett band jag gillar väldigt mycket som spelar i stan ikväll.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Mlie - 28 februari, 2012

Åh, alltid underbart när allt blir nördigare! =D Detta ska jag definitivt följa.

Anton - 8 mars, 2012

Tyckte inte om P3 Spel i början men nu har jag gett det en andra chans och jag gillar det verkligen!
Add On är också jättebra! Samsons röst är som smält smör i öronen! Bästa jag hört!

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp