Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Videoblogg: Mass Effect 3, Dead Island, Operation Raccoon City

3 Skrivet av - 28 mars, 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Mlie - 28 mars, 2012

Tycker också att Operation Raccoon City blivit lite väl för mycket sågat; det går ju ändå att spela, och storyn är en intressant tvist på det som hände i RE2 och RE3. Jag har inte spelat klart storyn än, tror jag har ett kapitel kvar eller så. Spenderar alldeles för mycket tid på att samla G-virus samples i Biohazard istället =D Mycket roligare Versus-varianter än vad RE5 hade.

Nikke - 29 mars, 2012

Ja jag håller med, tyckte det var rätt intressant med storyn och karaktärerna är välgjorda och unika, alla är bra på något liksom. Annars är det ju rätt vanligt i spel som dessa att karaktärerna känns rätt anonyma och skillnaden på de är små. Det här är ju definitivt roligare än RE5 i versus och det är ju bra mycket mer människor som är online och spelar.

LifesPlayground - 29 mars, 2012

Om nikkke tycker att RE racoon city är bra så är det ett skäl till att mina tvivel om spelet försvinner.

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp