Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Modern Warfare 3 – Throwing knife montage

6 Skrivet av - 6 april, 2012

Har inte blivit så mycket uppladdande av Modern Warfare 3-spelande, lusten har väl inte riktigt funnits där. Tog mig dock tid att avsluta mitt montage med kastknivar då jag hade en del fina att visa upp. I övrigt är jag sjukt less på Modern Warfare 3 och frågan är ju om det någonsin kommer bli bättre. Robert Bowling, CoD-seriens ansikte utåt, sa upp sin anställning för någon vecka sedan. Förståeligt, han blev en hackkyckling som fick ta emot så otroligt mycket skit. En människa kan bara stå emot så mycket. Hur länge kommer CoD kunna slå försäljningsrekord på bara namnet? Hur lång tid ska det dröja innan folk tröttnar?

Jag har tröttnat, dock är jag själv ingen lösning på problemet. Jag kan se hur jag står där och köper Black Ops 2 på release-dagen, jag ser hur jag står och köper nästa Modern Warfare, också det på release-dagen. Nyfiken och hoppfull kommer jag alltid vara, men det är lite tråkigt att se hur försäljningssiffrorna bara stiger medan spelens kvalité faller.

Nåja, montage var det här.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Niclas - 7 april, 2012

Håller med! Det enda jag ser fram emot med Black Ops 2 är zombieläget. Jag och min kompis spelar det fortfarande, riktigt trevligt att ta en öl och spela kino der toten i split-screen :)

Paul W - 7 april, 2012

Jag blev själv besviken på MW3, men jag var aldrig speciellt förtjust i MW2 heller. Black ops älskade jag och förhoppningsvis blir 2:an lika bra!

vincent dahlqvist - 11 april, 2012

Skulle vara kul om du fortsatte med RE samlingen :)

Nikke - 11 april, 2012

Will do :) Vet att jag skjutit lite på RE-samlingen och MGS-dagboken, har haft fullt upp med att ta itu med X360-backloggen. Har spelat otroligt mycket den senaste veckan och börjar närma mig 300 000G, när den gränsen är nådd kommer jag nog tona ner lite och ta tag i videos, ordentligt :)

Segafreaks - 17 maj, 2012

Får ta och hålla mer dig att MW3 är riktigt dåligt.
Banorna suger och jag tycker känslan har försvunnit mkt.
Har bara spelat spelet i kanske 20 tim eller mindre.

Håller mig till MW2 tills det kommer nåt bättre om det äns kommer xD

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp