Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Diablo 3 is the game for me

12 Skrivet av - 23 maj, 2012

Vad spelar ni nuförtiden? Själv sitter jag framför min burk och klickar frenetiskt, filar på nya svordomar och får på nöten av djävulska missfoster i grottor. Diablo 3, vilka grejer! När man får spela vill säga, för serverstrulet och inloggningsproblem har väl inte undsluppit någons twitterflöde.

Nåja, här får ni tre FYRA snabba råd från mig:

  • Satsa på ditt huvuattribut, alltså INT om du är trollisar eller häxdoktorer, barbarer kör strength och munkar & demonjägare dex. Håll musen över attributen i listan så ser du effekten, men du får en rejäl procentboost till din skada av ditt huvudattribut.
  • Tryck på F och se till att din följeslagare har schyssta grejer! Attributökande bonusar ger extra för följeslagare, så kolla på din följeslagares huvudattribut!
  • Försök hålla igång dina kill streaks! Då får du bonusexp och levlar fortare. Hurra!
  • Samla på dig allt du hittar som är blått eller annan färg. Vit loot kan du skita i! Det du inte ska ha kan du mala ner till sand hos smeden och bygga nya grejer av. Sälj inte prylarna, det får du nästan ingenting för!

Lycka till nu, så kanske vi ses i Tristram? Jag heter Angelicate#2917!

Läsartips från Pierre och flera andra: (Tack!)
Men du missade det allra ”viktigaste” tipset, gå in på options-gameplay-interface och klicka på elective mode, då kan du lägga ut skills precis var du vill, du kan ha en bar full med defensiva skills eller en med bara offensiva om du så önskar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Pierre Persson - 23 maj, 2012

Bra tips, dock vill jag inflika med något på nr1. Efter man passerat ett visst nummer på dex/str/int så blir det ”värdelöst” och man bör fokusera på att fixa mer utav de andra statsen.
Kripparian förklarar det bättre än vad jag gör!
http://www.youtube.com/watch?v=K9uVdmdzfb0

Men du missade det allra ”viktigaste” tipset, gå in på options-gameplay-interface och klicka på elective mode, då kan du lägga ut skills precis var du vill, du kan ha en bar full med defensiva skills eller en med bara offensiva om du så önskar.
Man undrar varför det inte är någon information om detta öht från blizzards sida. :)

Min battletag är Dominium#2282 bara att lägga till om man känner för det, börjar bli lite tråkigt att bara lira solo och man hittar knappt någon grupp på inferno.

Efraim - 23 maj, 2012

Tack för tipsen både Angelica och Pierre! Håller med, elective mode underlättade hur mycket som helst och gör att man kan välja en mer personlig spelstil. Jag hittade den av en slump, tycker också det har varit dålig info om det. Min battletag är Efraim#2742, är fortfarande på Normal ännu dock.

Alucard - 23 maj, 2012

Måste till att börja med bara skoja lite och säga att jag tycker om de 4 tre snabba råden Angelica :)

Tack för tipset också Pierre, visste om att det fanns något liknande, men hade ingen aning om att det bara var att ändra det i options, får fixa i kväll!

Hinner inte spela hälften så mycket som jag skulle vilja, så är fortfarande på Normal, men adda mig gärna, om någon har lust, har battletag VonDarkmoor#2343.
Brukar spela med en eller två polare för det mesta, men finns alltid rum för fler :)

Råb - 23 maj, 2012

Jag tycker spelet saknar djup i och med att statsen fylls på automatiskt och skillssystemet är som det är. Trots det så har jag jävligt kul med spelet, tror dock inte att de kommer vara lika kul i längden som Diablo 2 var.

Har en gubbe som snart är på hell, men har även startat andra som är på normal.
Adda om ni känner för att lira, roligare att spela i grupp. kyoushiro#1722

Joakim - 23 maj, 2012

Glöm inte heller att köra med Elective Mode (Options -> Gameplay -> Interface tror jag) så att man kan sätta skills var man vill.

Nikke - 23 maj, 2012

Tänkte själv börja spela imorgon :)

LifesPlayground - 23 maj, 2012

Köpte precis spelet och då är det alltid välkommet med bra tips. Har battletag Rane#2947 om nån undrar.

Johan - 26 maj, 2012

Självklart spelar jag D3 med min munk och lite Machinarium.

Henrik Blomgren - 27 maj, 2012

Det blir varierande saker, allt från Sengoku Rance till Xenoblade Chronicles och Brave Traveler. Funderar på att börja litet smått med Pandora´s Tower också för att äntligen få se vad i helskotta det är för något XD

Diablo är en serie som jag aldrig förstått storheten i. På gott och ont. Trist att kanske gå miste om ett bra spel, bra för plånboken som blöder pengar redan som vad det är nu.

Trist att de gjorde det onlinebaserat dock så man måste vara uppkopplad när man spelar.

Angelica - 27 maj, 2012

Pierre Persson: Bra, det höll jag på att glömma! :)

Alucard: Attans, jag trodde inte ni kunde räkna så noga! ;)

Råb: Känner ungefär samma om skillsystem och levlande, det får helt enkelt vara kul så länge det varar.

Johan: Åh, Machinarium! Mys!

Henrik Blomgren: Man kan gott börja med ettan och tvåan tror jag, dom är ju billiga att köpa i butik nu, om du skulle vara sugen att prova på alltså. Annars låter det som du har fullt upp ändå! :)

Henrik Blomgren - 27 maj, 2012

Visst är det så Angelica, att jag har fullt upp alltså :) Blir ju inte bättre när man beställer hem fler spel heller :)

Just upplägget som irriterar mig med Diablo. Det är ju trots allt Blizzard och berättelser och story kan de. Men just att ständigt behöva klicka för att attackera, för att röra sig och för att göra val med mera känns meh. Vet inte varför riktigt dock.

Men jo, de går att få tag på ganska billigt. Brukar säljas i pack med ettan och tvåan samtidigt. Får se någon gång så kanske.

Angelica - 29 maj, 2012

Henrik: Men tycker du verkligen att Blizzard kan berättelser och story? När har dom visat det tidigare?

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp