Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Annorlunda utgåvor #5 – Catherine: Stray Sheep Edition

5 Skrivet av - 5 juni, 2012

Vad tyckte ni om Catherine?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

siken - 6 juni, 2012

Oj vad annorlunda den var mot den amerikanska Love is Over-utgåvan!

Jag tyckte Catherine var lite segt i början när man inte riktigt greppade pusselspelet. Men storyn höll mig kvar och fick mig att spela vidare. De andra fåren lär ut olika klättringstekniker under spelets gång och jag tycker det underlättade väldigt mycket för min del. Det blev inga problem att ta guld på alla banor till slut.

De olika karaktärerna i Catherine har alla sina bekymmer och rädslor och jag tycker spelet hanterar de olika ämnena väldigt bra. Även om det fokuserar på Vincents relationsproblem så vågar spelet gå lite djupare och man kanske känner igen sig själv, eller man kanske känner igen en vän, i någon utav karaktärerna och det är inte många spel som lyckas med något sådant.

Efter att jag lärt mig några klättringstekniker satt jag helt indragen i spelet under två kvällar/nätter.
Bortsett från den lite tröga starten i pusselspelet så tycker jag att det är ett riktigt bra spel och jag vill gärna se mer utav den här varan.

Nikke - 6 juni, 2012

Amerikanerna fick väl lite mer godis i sin utgåva, men jag tyckte t-shirten som följde med den europeiska är snyggare :)

Henrik Blomgren - 28 juni, 2012

Jo Catherine är och förblir ett riktigt bra spel. Jag slukade allt med hull och hår och gillade det skarpt. Det enda problemet som jag stötte på var för känsliga kontroller och en mycket knasig kamera som ibland spegelvände kontrollerna.

Vissa banor var jag tvungen att ha hjälp med för jag inte kunde lösa. Men känslan när man löst ett pussel som man tidigare inte kunde göra? Den går knappt att beskriva, lyckorus av det högsta slaget.

Borde ta och sätta mig och spela igenom det igen för att få alla slut och försöka ta guld på alla banor…

top military quotes - 26 maj, 2017

Thanks for a marvelous posting! I seriously enjoyed reading it, you will be a great author.I will make certain to bookmark your blog and definitely will come back later on. I want to encourage continue your great posts, have a nice evening!

Bartow, Florida auto ins online - 7 juni, 2017

Toll. Besser als in solchen persönlichen Gesprächen kann man eher trockene Themen kaum vermitteln und Interesse dafür wecken. Bin gespannt auf die nächsten Sendungen.

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp