Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Alla mina små fyrkantiga grisar

4 Skrivet av - 6 augusti, 2012

Minecraft triggar någonting i mig. Jag är inte alls så intresserad av att sätta ihop perfekt fyrkantiga block till ännu större perfekt fyrkantiga grejer. Nä, jag vill utforska och upptäcka. Hittar jag en grotta så är jag inte nöjd förrens det sitter en fackla i varenda hörn och alla värdefulla mineraler är ihopsamlade. Vad jag ska med alla dom där mineralerna till, det vet jag oftast inte riktigt. Som tur är finns det ett gäng byggare på vår server som ser till att det blir fina saker av allt skrot jag fixar upp från grottorna. Som till exempel gigantiska trädkojor. Djur däremot, det är grejer det! Väldigt Harvest Moon hela grejen. Staketa in dom, mata med vete och se hur dom blir flera tills man har serverns fetaste grisfarm.

Jag tror det där är grejen med Minecraft. Att man får gå där och påta med sin grej. Oavsett om det är att para grisar, döda spindlar, samla sten, frammana golems, enchanta vapen, odla pumpor eller bygga världens högsta trädkoja.

Finns det någon bloggläsare som inte provat Minecraft ännu? För om du inte har det, så borde du. Det är vansinnigt underhållande i all sin fyrkantiga enkelhet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Dan - 7 augusti, 2012

Grottutforskning är väldigt spännande. En annan favoritsysselsättning är att bygga hemliga gångar. Kolvarna är superbra till att göra helt osynliga portar.

Krilledood - 4 september, 2012

Jag kan väl inte påstå att jag har provat det ännu och ser inte vad som verkar kul med spelet (trots att jag älskar Harvest Moon), men alla andra som tyckt som jag har ju ändrat sig när de testat Minecraft verkar det som. Enda seriösa försöket var när jag provade demot på XBLA, men då tröttnade jag efter den sega tutourialen och har inte försökt mig på det igen.

Den tutourialen var kanske inte så bra med andra ord, för att kommentera ett visst inslag i ett radioprogram ;)

Bumpibjörn - 9 september, 2012

Jag blir så sugen på att spela Minecraft när jag läser sånt här! Frågan är bara vart jag ska få tiden mellan alla andra spel att räcka till…

Angelica - 17 september, 2012

Äh, det finns alltid tid för Minecraft!

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp