Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Xbox Live bjuder på underhållning

0 Skrivet av - 12 augusti, 2012

Något jag alltid finner lite extra underhållande är exceptionella meddelanden över XBL. Själv får jag rätt många olika former av meddelanden, kanske inte många som i ”varje dag” men mycket som i mer än den genomsnittlige TV-spelaren. Kikar man på Fat Ugly or Slutty kan man skratta gott åt en hel del könsdiskriminerande meddelanden som (troligen) skickats från en kille till en tjej. Vill man ha ständiga uppdateringar från FUoS kan man följa de på twitter @fatuglyorslutty.

Vi skrattar så klart inte åt diskriminering, vi skrattar åt de patetiska individer som faktiskt sträcker sig så långt att attackera någon för deras kön och inte för deras kanske laggiga uppkoppling eller fega spelstil som brukar vara roten till hatet som uppstår.

Här är ett exempel på ett inte allt för trevligt meddelande jag fått, men och andra sidan känner man sig lite varm efter sånt här. Man vet att man krossat motståndaren och han känner sig så pass utspelad att han vält runt borden där hemma och nu bestämmer sig för att skicka mig ett hatmeddelande, sånt får mig att bara le :)

Allt handlar dock inte om hat, som tur är, därför avslutar vi väl med ett lite trevligare meddelande. Det glädjer mig att det faktiskt finns människor som hellre sprider kärlek och glädje än hat och förolämpningar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp