Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Zombies i 2.5D i Deadlight

4 Skrivet av - 2 augusti, 2012

Jag hittade en överbliven halvtimme tid igår medans maten stod i ugnen och passade på att dra hem trial av det nysläppta XBLA-spelet Deadlight. Förutom några korta hurra-rop på twitter och att det hade någonting med zombies att göra visste jag ingent mer.

Mitt första intryck är att det är lite som ett kärleksbarn mellan Shadow Complex (som jag ju rådiggade!) och The Walking Dead.
Man spelar Randall Wayne(hans personlighet so far går mest ut på att han inte kan simma) som är på jakt efter sin familj under en zombiekatastrof på 80-talet. Det blir plattformsskuttande, lite problemlösning och zombieslagsmål i en mörk och tjusig nästan-fast-ändå-inte-3D-miljö.

Trialdelen av spelet tog slut lagom tills dess att käket var klart och jag måste medge att jag är ändå rätt pepp på att fortsätta, känns som ett perfekt spel att lira i höst när regnet smattrar mot rutorna och allt man vill göra är att stänga in sig och yxa zombies i skallen. 1200 ms points får man pröjsa för Deadlight och det finns bara som nedladdningsbart till Xbox 360.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Mattias Andersson - 2 augusti, 2012

Grymt spel! Jag älskar det verkligen. Det är lite som att någon kört gamla skolans 2d-Price of Persia, Flashback (Aother World II) och nåt Resident Evil-spel i en blender. Å jävlar vad det blendar bra! :D

Johan - 3 augusti, 2012

Grymt peppad själv synd att det inte finns på PS3 får väll hoppas att det kommer på psn.

Angelica - 3 augusti, 2012

Ja, ju mer jag tänker på det desto mer sugen blir jag på att spela vidare :D

sonic - 13 oktober, 2020

Tempat bermain game IDN judi poker online sonicpoker adalah sangat baik dan cocok untuk situs terpercaya bahwa permainan menawarkan poker to date dengan sistem terbaru.

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp