Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Just nu spelar jag…

16 Skrivet av - 19 september, 2012

Nu kanske ni tänker ”Amenåhhhhallå, kan hon blogga om spel någon gång det här seklet?!”. Och ja, det kan jag ju förstås. Jag kan till exempel berätta vilka tre spel jag spelar just precis nu.

Först ut Guild Wars 2. Min dagliga dos MMORPG får jag från Guild Wars 2. Fin fantasy, vansinnigt vackert och allmänt mysigt att glida runt i. Gillar att grupphetsen inte är så påtaglig, det går utmärkt att lalla runt själv och peta på saker man vill ha ihjäl. Ibland sluter folk upp och slåss mot områdesbossar men för det mesta håller jag igång på egen hand och questar i min egen takt. Jag började spela som en alvliknande växtperson med båge och husdjur men tröttnade ganska fort. Att ha ett husdjur som specialgrej blev ganska enformigt, och växtgubbarna var faktiskt rätt träiga. (Oh yes I did!) Nu för tiden så hänger jag i vinterkalla landskap och snåriga skogar med min jättelika Norn-kvinna till necromancer. Hon gillar att dricka mjöd och slåss.

Sen så spelar jag The Sims 3 med senaste expansionen Övernaturligt (och en hel hop andra tillägg). Jag försökte ta kort på när min varulv spelade gitarr naken, men jag fick fasiken inte till det. I min screenshot-mapp hittar jag bara en enda bild och på den köper jag grusgång för 11 simoleons. Det var dyrt.

Sen spelar jag Dark Souls. Alltid Dark Souls. Så inibänkens bra spel. Jag har ju nött hundratals timmar av Xbox 360-versionen, och nu när det finns på PC med nytt lite innehåll var det bara att börja om. Fortfarande fantastiskt spel om man inte är rädd för en utmaning.

Men nu över till något helt annat, egentligen mycket viktigare: Vad spelar DU just nu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Mattias Andersson - 19 september, 2012

Jag sitter också och nöter Dark Souls nu. Fast till PS3 (och Xbox 360)
Hade ju testat det tidigare men inte kört speciellt långt. Nu har jag kommit en bra bit in och är helt såld. Har funderat på om man skulle skaffa det till PC sen för vassare grafik och förhoppningsvis bättre framerate? Men då måste jag ju skaffa en handkontroll till den eller ordna så jag kan köra med någon av konsolernas kontroller! :)

Guild Wars 2 är än så länge tyvärr inte vad jag hade hoppats på :(

Jesper - 19 september, 2012

Då jag nyss gav mig in i konsollvärlden och skaffade en 360 håller jag på att spela mig igenom alla godingar jag missat när jag bara spelat på datorn innan.

För tillfället är det Gears of War 2 (nästan klarat) vilket kommer följas upp med Dark Souls.

A_Strindberg - 19 september, 2012

Jag alternerar mellan Skyrim Dawnstar, AssCreed Revelations och Modern Warfare 3. Men allt det där är bara rastlöst tidsfördriv inför fredagens Borderlands 2-kaos.

Niklas Sintorn - 19 september, 2012

Skäms lite över att jag inte tagit tag i mitt Dark Souls-spelande ordentligt ännu. Är väl en 10 timmar in och älskar det verkligen, men nu har det nästan gått så lång tid att jag skulle må bäst av att börja om. Får väl se, helt enkelt.

Själv spelar jag igenom Sleeping Dogs, som är fantastiskt roligt, och ännu roligare om man är sinofil och har spenderat mycket tid i Kina! Ratchet & Clank HD Collection går också ganska varmt, och jag undrar hur jag kan ha missat den fantastiska serien fram tills nu. Men det coolaste jag lirar just nu är definitivt Tokyo Jungle. Har du inte provat så rekommenderar jag det varmt! Att springa runt som en liten beagle-hund och bita giraffer och schimpanser i halsen är fan oslagbart!

Johan - 19 september, 2012

Jag Spelar just nu Me 3 på PS3 och köpte igår en beganad xbox 360 av en arbetskamrat där skyrim, Resident Evil 5, Final Fantasy 13 och Dragon Age 1 ingick sen har jag har jag en massa spel på Pcn igen DA 1 men lirar just nu mest Trine 1 ska bli klar med det och spela To moon sen har även Bastion och Bioshock 2 som jag är sugen mest på att spela. Sen har jag en fråga har inte kommit så långt i DA 1 ska jag spela det på Pcn eller på Xboxen vad tycker ni?

Angelica - 19 september, 2012

Mattias Andersson: Grafiken är inte så himla mycket bättre. Man kan lägga på en liten fix så blir det bättre upplösning, men ser fortfarande rätt kackigt ut. Men lite bättre framerate tror jag! Jag kör med en trådad Xbox 360-kontroll, fungerar utmärkt efter jag installerat drivrutiner!

Jesper: Kul! När du är klar med Gears of War 2 har du ju en trea att följa upp med också :)

A_Strindberg: Det kommer att bli KAOZ. Sjukt sugen på Borderlands 2 här med :)

Niklas Sintorn: Ja, skämmes tamejfan! :D Jag har rollat ett tiotal gubbar vid det här laget, och det blir konstigt nog roligare för varje gång. Man lär ju sig spelet och då spelar gubbens level mindre roll. Roligast hittills har INT-baserat bygge med massa magier. Min första var en pyro, den var också skoj :) Just nu lallar jag med en DEX-gubbe som backstabbar!

Johan: Bra köp där, mycket kul att lira! :) Jag föredrar att spela Dragon Age 1 på pc, men tvåan på konsoll.
Mestadels striderna som känns annorlunda i Dragon Age 1 på PC, det går att spela mer med top-down-view. Tycker det lämpar sig bättre! Finns några bilder här: http://xboxflickan.se/2010/04/en-helg-med-dragon-age/

Joakim Ericson - 20 september, 2012

Bra val av GW 2! Själv kör jag Asura Warrior Male. Vart lvl 80 igår. :) Hur går det för dig?

Josef K. - 20 september, 2012

Tänkte jag skulle spela igenom Bioshock, har hört bra mycket bra om den serien + att trailern för bioshock 3 såg grymt bra ut

Jesper - 21 september, 2012

Ja, GoW 3 ligger på listan men först Dark Souls och därefter antagligen Bioshock.

Jag har endel att ta igen på konsollsidan.

Angelica - 23 september, 2012

Joakim Ericson: Nu har det ju kommit andra spel! Fastnat lite för Borderlands 2 :D

martin303 - 29 september, 2012

Spelar för tillfället The Elder Scrolls V: Skyrim som är för jäkla bra. Man lever sig verkligen in i världen och karaktären man skapat. Har lätt spelat över 100 timmar och har inte ens klarat mainquesten eftersom det finns så mycket annat att göra. En till bra grej är att det finns så många mods som förbättrar upplevelsen med bättre grafik, nya items, quests – ja allt man kan önska egentligen. Att du inte testat/skrivit något om det i din blogg (?)

Angelica - 1 oktober, 2012

martin303: Nä, jag har faktiskt inte spelat Skyrim! Tänkte vänta lite på att det ska sjunka i pris innan jag slår till, sen har det bara inte blivit av pga haft så mycket annat att spela :D Men moddning, det hade vi en gästblogg om: http://xboxflickan.se/2010/05/gastblogg-att-modda-sig-till-det-perfekta-spelet/

Linda - 4 oktober, 2012

Just nu mest Torchlight II, men efter att ha knarkat ”the Guild” nu ett tag blir jag lite sugen på att spela MMORPG igen… Men det förra jag spelat har blivit så himla tråkigt efter servern jag hängde på stängde ner, så jag får se om jag hittar något annat jag tycker verkar kul…

Henrik Blomgren - 17 oktober, 2012

Vad jag spelar nu? Kanske något sent men sure jag kan berätta. Jag hoppar frisk mellan följande titlar:

Mugen Souls, Legasista, Way of the Samurai 4, Kamidori Alchemy Master, Darksiders, Daiteitoku och kommer börja spela Fairy Bloom Freesia inom kort. Ja just ja, Guild Wars 2 får sig en släng då och då också. Måste ta tag i det igen och börja spela seriöst igen. Spelar som en träig necromancer :)

Mattias S - 17 oktober, 2012

Spelar även jag GW2 som Norn, helt klart värt att testa om man gillar mmo spel. Annars är de oftast Borderlands 2 som gäller.

Magnus - 8 november, 2012

Har tagit tag i ett lite äldre spel som jag spelar dagligen nu: Infamous

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp