Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Kärlek till spel

7 Skrivet av - 17 september, 2012

I somras drog jag till Berlin. Där besökte jag barer, marknader, restauranger, klubbar och museum. Ett av dom var ett datorspelsmuseum (jag ska skrota fram lite bilder åt er, lovar!) och där fick jag syn på en plansch i butiken. Den såg fasligt bekant ut en stund tills jag insåg; Jag har ju bloggat om den!

Så, det blev förstås ett köp och nu hänger den på väggen i vardagsrummet och proklamerar min kärlek till spel. Illustratören heter Axel Pfaender och om man inte orkar åka till Berlin för att köpa en så finns dom att beställa i hans webshop.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Tobias - 17 september, 2012

Den är fantastiskt fin. Otroligt skrikig men samtidigt härligt färgglad, gör ju vilken tråkig vägg som helst mycket finare. Faktiskt så fin vad jag tror att jag beställt en själv, dock så valde jag att rama in den med en svart ram. Lite för att få looken som planschen har på hemsidan. Men det är väl en en smaksak.

http://shop.axelpfaender.com/product/love-for-games

smekkes - 18 september, 2012

men ohh, var i berlin för 2 veckor sen, hur kunde jag missa datorspelmuseum ;( aja blir att åka tebax!

Angelica - 18 september, 2012

Tobias: Nice! :D Jag gillade den svarta, men ville att den skulle smälta in lite mer. Hur mycket man nu kan få allt det där skrikiga att smälta in :P

smekkes: Äh, Berlin, alltid sjukt värt att åka till! :D

Johan - 19 september, 2012

Tack för tipset blir att inhandla därifrån nån gång.

Maria - 23 september, 2012

Så söt. :)

smekkes - 1 oktober, 2012

till min förvåning gick tjejen med på att ha en sån på väggen, så oxå beställt en nu ;)

Markus - 8 oktober, 2012

Vad är måtten på planschen/tavlan? Så att man får en ram som passar :)

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp