Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Ni har väl inte missat Overkligt?

2 Skrivet av - 23 september, 2012

Mina P3 Spel-vapendragare Johan Hallstan och Victor Leijonhufvud har gett sig ut på egna podcastäventyr! Tillsammans med Christer Engström bildar dom podden Overkligt som inte bara tar sig an spel utan film och tv-serier också. I senaste avsnittet fick jag vara gäst och vi pratade relationer. Livsfarligt att göra podd på ett sånt känsligt ämne med folk man känner, det blir ju som att sitta och snacka skit med ett gäng polare över en kopp te! Jag tror nog att jag lyckades hålla mig på mattan, trots att Victor efterfrågade snaskiga relationsdetaljer innan vi började spela in. Men om ni är nyfikna på hur jag ser på spelandet som del i kärleksrelationer, få tips på ur man introducerar en icke-spelande partner för spel eller helt enkelt höra mig tjata om hur fantastiskt Dark Souls är, ja, då ska man lyssna på senaste avsnittet av Overkligt! Nummer nio alltså.

I det nionde avsnittet av Overkligt besöker vi radio- och bloggprofilen Angelica Norgren och hennes katter. Vi ställer oss frågan varför alla i spelmedia tycks ha valt just sådana husdjur, och diskuterar relationer och hur de kan funka tillsammans med intensiva spel- och nöjesintressen. Kan man engagera sin oinvigda partner? Victor och Johan har sett och avfärdar den femte Resident Evil-filmen men lovprisar samtidigt kommande science-fiction-rökaren Looper, Johan tipsar om Rayman Jungle Run och Victor har spelat alltifrån Black Mesa till mer Heart of the Swarm. Angelica försöker å sin sida frälsa oss i det kompromisslöst utmanande rollspelet Dark Souls. Dessutom: har Victor förvandlats till bronie efter en helg med My Little Pony? Och vad blir det av Christers fältrapport från DayZ – när han nu är sjuk?!

Det här är Overkligt, med Victor Leijonhufvud, Christer Engström och Johan Hallstan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Johan - 24 september, 2012

Det har jag tyvär missat får ta å lyssna då har jag något att lyssna på medan jag väntar på att P3 spel ska börja igen.

anonumss - 14 oktober, 2012

★★★★★★★★
SWEET! I just got a free Xbox live codes at http://xboxdailycode.com/
★★★★★★★★

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp