Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Wiimånad: Metroid: Other M

6 Skrivet av - 31 oktober, 2012

Jag tog mig faktiskt friheten med en liten tjuvstart nu i veckan, jag kunde bara inte hålla mig! Dessutom kommer det inte kunna bli något spelande (i alla fall inte hemma i vardagsrummet) under 1-4 November pga Gamex. Vi ses väl där förresten? Xboxflickan och Nikke kommer vara där under hela Fredagen och Lördagen, det är bara till att komma fram och peta på oss så lovar vi att göra det samma!

I alla fall, Metroid: Other M var spelet som fick fart på konsolen igen, har väl egentligen bara hunnit med att skrapa lite på ytan men än så länge känns det lika gediget som känslan man fick av spelet när det först visades under E3 2010. Tyvärr är jag lite av en Metroid-noob, tidigare erfarenheter innefattar egentligen bara lite halvnonchalanta genomspelningar av Metroid 2, Super Metroid och Fusion men det verkar helt klart som att serien klarat övergången till tredjepersonsperspektivet utan några större problem. Förhoppningsvis fortsätter spelet och håller kvar samma känsla och stämning fram till mållinjen. Vi får se! Nästa gång lovar jag att skriva mer om Metroid: Other M, då lär jag ha lite mer kött på benen för en lite längre text eller rent av videoblogg. Wiin är redan ihopkopplad med inspelningsmackapären så det lär kunna bli en hel del av den varan.

 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Henrik Blomgren - 1 november, 2012

Sexigt. Inte för att jag håller med om att Other M fick fart på konsolen igen men det är en annan diskussion.

Vi från Deculture tror jag inte kommer närvara på Gamex i år. Jag själv har nyss kommit hem från WordPress Stockholm så det kostar litet för mycket att resa upp igen. Enda som egentligen lockade var att prova Wii U och 800kr + mat + boende är litet väl mycket för det.

Hoppas din TV gillar din Wii, Samsungs TV apparater verkar inte göra det. Provat två olika apparater nu och får bara en massa konstiga linjer som vandrar över skärmen. Oavsett om det är komponent eller komposit. Vilket är väldigt störande när man spelar längre stunder.

Hur som helst, ska bli skoj att se en videorecension. Måste få tummen ur och börja göra något liknande. Eller försöka i alla fall.

Nikke - 1 november, 2012

Menar så klart att Metroid: Other M är det första spelet min Wii fått tugga på 2,5 år. Inte att det skulle vara nått extra ordinärt som fick fart på själva marknaden när det släpptes.
Är fortfarande sjukt nöjd med min Panasonic från 2007, har verkligen inte haft ett enda problem med den hittills. Se bara till att köra med bra kvalité på kablarna, körde själv med en tredjeparts-komponent i början, var inte nöjd med bilden så bytte till en originalkabel (som kostar ganska många hundra mer.) och det är sjuk skillnad på bildkvalité.

Henrik Blomgren - 1 november, 2012

Ah du menade så. My bad. Min Wii har massor av spel, Skyward Sword, Pandora´s Tower, Xenoblade Chronicles för att nämna några men med mitt problem så blir det aldrig att jag spelar.

Panasonic har jag aldrig gillat. Mest haft Philips och Samsung, Philips har varit bra märke för CRT TV, men inte för LCD i min mening. Där slår Samsung de på fingrarna.

Bra kablar är ett måste ja. Har provat en splittkabel för Xbox, PS3, Wii, PSP och en annan tredjeparts komponentkabel.

Det är bara på Wii:et som dessa ränder uppstår, vilket är något irriterande. Har inte provat Nintendos egna kablar. Men tycker ju inte att det borde göra någon stor skillnad. Om nu inte den kabeln är otroligt mycket bättre kvalitetsmässigt. Men 300kr känns litet mycket. Tack för tipset dock. Får se om man kan prova det någon gång. För man vill ju spela Pandora´s Tower rätt rejällt.

Markus - 3 november, 2012

Tjena Nikke!

Hade gärna sett lite bilder från Gamex. Har ju själv tyvärr inte möjligheter att vara där.

/M

Nikke - 4 november, 2012

Bilder är på gång!

Markus - 5 november, 2012

Kanon! :)

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp