Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Du och jag, soffan, det är du och jag…

12 Skrivet av - 10 december, 2012

När jag inte är förkyld så har jag någon romantiskt bild av att må lite sådär lagom halvdåligt, ligga i soffan och spela tv-spel och hinka glass. Sen blir jag sjuk på riktigt och blir påmind om hur risigt man egentligen mår. Efter en veckas intensiv slemproduktion, hosta och feber är jag skapligt trött på den där soffan. Trots en hel hög grymma lir som väntade var under några dagars tid Viva Pinata: Trouble in Paradise allt jag kunde förmå mig att spela. Lagom hjärndött trädgårdspiffande och djuruppfödande i klatschiga färger.

Dante lajvar en pinata

Dante lajvar en pinata

Förresten ni följer väl mig på instagram? Heter FrokenNorgren där, precis som på twitter! För om ni gör det, då hade ni ju vetat att jag till exempel färgat håret blått, har skitgulliga katter och har köpt Wii U med Zombi U. Så fort jag hunnit lira lite mer Zombi U kommer ett inlägg, men det lilla jag hunnit prova än så länge så kan jag lugnt säga att jag gillar det! Perfekta spelzombies och lagom knixigt att överleva. Nu ska jag bädda ner mig i soffan igen och besegra den här förkylningen en gång för alla. GLHF eller vad säger man?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Mattias Andersson - 10 december, 2012

”Skitgulliga” var ordet! :)

Kul med ZombiU, har inte skaffat det ännu men jag tycker Wii U känns som en grym konsol. Äntligen Nintendo-lir i HD-grafik liksom. Håller tummarna för att spelutvecklarna skall lägga lite mer krut på den här.

Fantiserar om framtida Metroid-, Zelda- & Punch-out-spel, Oj oj oj.

GLHF!

Torbjörn Sellergren - 11 december, 2012

Känner igen känslan när man är på jobbet och önskar att man var lite sjuk så man kan kunde vara hemma och filta in sig och lira nåt favoritspel.
Sen ang Wii U appareturen så är de inget som lockar utan jag håller mig till min gamla trotjänare xbox 360.

Markus - 24 december, 2012

God Jul & Gott Nytt ÅR till Angelica & Nikke!

Johan - 24 december, 2012

God Jul och Gott Nytt År till er Angelica och NIkke.

Joakim Ericson - 25 december, 2012

Bra val att skaffa Wii U! :) Dock gillade jag inte ZombiU och hade Ångest att jag inte köpt Nintendo land så bytte in det och skaffade Nintendo Land som gått varmt i maskinen och lirar mycket med mina kompisar.

Christofer Martin - 7 januari, 2013

Jag blev skitsugen på Zombie U! Men det är på riktigt allt jag ser hos Wii U just nu och jag kan inte pröjsa nästan fem papp för att spela bara det när kön av xbox-spel dessutom bara växer! :(

angelicafan - 24 januari, 2013

har denna bloggen upphört eller? händer ju inte speciellt mycket på facebook heller :(

Frippe - 13 februari, 2013

Hallåååå!! kom tillbaka!

saknarangelica - 14 februari, 2013

Stendött :(

Joakim Ericson - 13 mars, 2013

Xboxflickan R.I.P :/

Angelica - 22 mars, 2013

Vad gulliga ni är! Och förlåt! Det kommer lite nya inlägg snart, jag lovar! :)

Linda - 4 april, 2013

Din katter ÄR faktiskt supersöta!

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp