Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Nypremiär för P3 Spel Add On!

1 Skrivet av - 10 april, 2013

Här i bloggen händer det ju inte så mycket, men på jobbfronten rullar det på! Mitt programledarjobb på P3 Spel utökas med en ny säsong P3 Spel Add On, den här gången tillsammans med Tobias ”Tejbz” Öjerfalk. Ni som tänker ”men Samson Wiklund då?!”, ta det lugnt. Han är förstås också med! Första avsnittet släpps på P3 Spels hemsida idag. Lyssna gärna och berätta vad ni tycker!

Dessutom så blir det en del panelinhopp i tv-programmet Companiet, senast så snackade vi bland annat om Tomb Raider och Yearwalk (två spel ni måste spana in!).

Men just nu sitter jag mest som på nålar och väntar på att klockan ska bli 19.00, IGN ska nämligen släppa 12 minuter gameplaymaterial från kommande Dark Souls II. Utan tvekan det spel som jag ser fram emot mest av allting just nu. Peppen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Alexander - 10 juni, 2013

Tjo!

Lyssnade precis på P3 Spel Add on S02E01 och tänkte lite på frågan som ställdes om att ”gibba”. Det har funnits väldans länge. Jag hörde de först under Doom-eran och att gibba någon är lite samma som ”frag” (som kommer från att spränga någon med en granat (fragmentation granade)). Helt enkelt att ”splatta” sönder någon så att blod, inälvor mm exploderar ut i något som kan liknas vid en klumpig tomatsoppa.

Väl inne på ämnet så tycker jag det är synd att spel är så bra programmerade nu att konceptet ”telefrag” har försvunnit :/

My two cents

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp