Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Hur ser Gamescom-peppen ut?

4 Skrivet av - 12 augusti, 2014

Det var ett tag sen sist, jag vet. Men låt oss låtsas som att det bara regnat ett tag så kör vi på. Spelmässan Gamescom pågår i Köln just nu och presskonferanserna avlöser varanda som ett gubbigt smatterband med tråkigt klädda spelbolagschefer som står på scen och presenterar väldigt väntade saker. Bla bla, generiskt skjutspel, bla bla vi på det här jättestora spelföretaget bara ääälskar indiespel, bla bla här är ett jättesnabbt bilspel.

Det enda som kunde få mig att vakna till liv framför TV:n var tanken på att få se lite mer av Bloodborne. För DET ser ju helt makalöst coolt ut. Och tänka sig, det fick jag! Äntligen rejält med gameplayklipp också efter att From Software retats med massa filmsekvenser. Tänker mig som Dark Souls fast med cool hatt och bössa. Ta mina pengar!

Det där är vad mitt peppmaskineri går igång på just nu! Vad känner ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Per Aulin - 12 augusti, 2014

Håller med, Bloodborne! Så snygga animationer och älskar den gotiska stilen. Och varulvar? Jatack! Kommer sannolikt att köpa en PS4 när det släpps bara för det.

Lite besviken att Tomb Raider blir Xboxlusivt (nu heter det så), hade hoppats att spela det på PC. Men har en känsla av att det kommer komma dit så småningom! Har hopp!

Angelica - 13 augusti, 2014

Per: Jag har svårt att se att det ska vara exklusivt forever, så har man inte jättebråttom borde det släppas till andra format så småningom, åtminstone PC. :)

Markus - 13 augusti, 2014

Härligt att du är tillbaka Angelica!

johanh - 25 augusti, 2014

hon försvann lika snabbt igen :(

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp