Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Destiny, wow!

2 Skrivet av - 11 september, 2014

Under de senaste 2-3 åren har jag varit väldigt försiktig med pepp och hype inför de stora AAA-släppen. Besvikelser och axelryck har blivit mer regel än undantag. Därför kan ni kanske förstå varför jag egentligen inte brytt mig så mycket om Destiny fram tills nu, jag orkade aldrig spela betan och frågan är om jag ens orkat med att köpa spelet om det inte vore för att det var så sjukt längesen jag och mina vänner spelade något ordentligt spel tillsammans.

140911_destiny

Jag är verkligen helt tagen, Destiny är så bra. Så jävla bra. Dessutom har det gjort mig på så bra humör under de senaste dagarna, det var längesen jag kunde gå ett helt arbetspass utan att släppa tankarna kring ett spel. Man vill ju bara hem och spela! Än så länge har jag bara tagit mig till Venus och blivit level 12. Ett par matcher i PVP har jag också hunnit med, även om det inte känns lika klockrent som PVE och känslan i tex Titanfall och de äldre CoD-spelen känns spontant bra mycket bättre så duger det till att slå ihjäl många timmar framöver. Fast och andra sidan är jag kanske lite för snabb för att dra slutsatser. En bedömning efter 5-6 matcher i ett multiplayer-spel sällan rättvis, sen sög ju så klart mina vapen… ;)

Någon som har några bra multiplayer-tips om vapen-kombinationer? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Markus - 25 januari, 2015

Är Destiny ett bra köp helt enkelt?

Vilken version ska man i så fall köpa?

/

Felix - 2 januari, 2018

Great Article ^^ If you’re into streaming, check out streamacademy.de :D

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp