Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Xbox ONE – nu på svensk mark

1 Skrivet av - 4 september, 2014

140904_one

Imorgon är det äntligen dags! Efter många om och men ska  Xbox ONE officiellt lanseras i Sverige. Resan hit har varit allt annat än smärtfri, motgångarna började redan när konsolen avtäcktes för första gången för lite drygt ett halvår sen. Påtvingad kinect, alltid online och DRM-lås från helvetet var som en nagel i ögat. Förra årets E3 hjälpte inte direkt heller, Microsoft valde att lägga mycket fokus på TV-tittande och hur Xboxen skulle bli hemmets mediacenter bla bla. Det var Microsoft mot världen.

Som tur är har vi kommit en bra bit på vägen sedan dess och Xbox ONE har fortfarande mycket kraft att ge, det känns lite som en ”Ursäkta röran, vi bygger om”-konsol skulle man kunna säga. Själv köpte jag en konsol för ungefär ett halvår sedan och jag är mer än nöjd med utvecklingen.

140904_dr3

Undrar du över vilka spel du ska köpa? Bland mina favoriter finns Dead Rising 3, jag tror faktiskt inte du hittar ett roligare open world-/sandlåde-spel överhuvudtaget. Har själv redan sänkt 50h i spelet ungefär och jag är inte ens klar :) Titanfall har jag också haft väldigt kul med, det är verkligen det bästa multiplayer-FPS:et sedan CoD: Modern Warfare 2. Vill jag slå ihjäl några minuter här och där är Peggle 2 ett ypperligt spel att starta upp, inte bara är det beroendeframkallande, det innehar även ett av de mysigaste soundtracken någonsin. Dessutom får du inte glömma bort att spelen Crimson Dragon och Super Time Force är gratis för XBL Gold-medlemmar under hela September!

140904_tf

Vilka spel skaffar du i samband med releasen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

smekkes - 7 september, 2014

Blev Dead Rising 3, Diablo 3, även beställt Watch dogs och Destiny.

Har bara hunnit spela Diablo än så länge, love it:)

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp