Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Om Xboxflickan & Nikke

gamex_nikke_angelica_shila

Det är vi som är Niklas och Angelica. Vi är syskon och driver den här bloggen tillsammans för att spel är det roligaste vi vet. Vi vill bjuda in dig att ta del av våra liv som gamers, genom texter, filmklipp och bilder. Vi har mycket att berätta, så vi hoppas att du gillar det!

AngelicaLillasyster Angelica
Tycker att zombies är det bästa som finns, diggar svåra svårighetsgrader och armborst. När hon inte gör fiffiga instruktionsfilmer för hur man gör spelnördigt pyssel hittas hon ofta i baren på skumma musikspelningar runtom i Stockholm. Är programledare för P3 Spel, bidrar med texter till tidningen Level ibland och grejar med events och föreläsningar.

Niklas avatarStorebror Niklas
Har sedan första zombiehunden hoppade genom fönstret älskat spelserien Resident Evil och äger både ett och sju Resident Evil-spel mer än gemene man. Niklas är en riktig linslus när det gäller video och gör några av internets grymmaste retroresor i bloggserien The Inverted Castle. Är dessutom en fena på att samla gamerscore och en fenomenal Call of Duty-skytt.

Om tekniken och allt det där
Hemsidan är skapad av fantastiska Linus Josephson. Han har även tillsammans med grymma Sofia Erixson gjort logotypen. Två awesome typer, hyr dom om ni ska ha något designat eller byggt!

Tack vare John Angelmo har vi dessutom den stabilaste sajten i mannaminne! Han är vår go-to guy när det gäller hosting, domäner och säkerhet.

Fotot ovan är taget av Shila Forsman.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp